Kontakt oss
Skriv til oss
Design hallen
Velg språk
MENY
Se interiøret

Hestehaller

Se utsiden
et moderne alternativ til faste gjenstander

et moderne alternativ til faste gjenstander

Hestehaller

Hestehaller er et moderne alternativ til faste fasiliteter som fungerer som profesjonelle stendere eller rideskoler. Året rundt, lett og mobil hestehall rett fra produsenten er også en fin måte å utvide det anvendelige området og skape for eksempel ekstra treningsplass. Prisen på en slik investering er mye lavere enn i en tradisjonell murbygning, der det vil være en rideskole!

Alltid høyeste kvalitet

Utvalgte erkjennelser av haller for rideskoler

MODERNE HESTEHALLER TILPASSET DINE BEHOV

Helårstelt til en rideskole

Innendørs rideskole for hester, akkurat som faste fasiliteter, er designet for bruk året rundt. I motsetning til murbygninger, er imidlertid implementeringstiden mye kortere. Klarede hestehaller kan også modifiseres selv under bruk etter behov, og utvide dem med ytterligere segmenter. Fasilitetene som er foreslått av produsenten Protan Elmark - skur, ridehaller eller hopptrening, vil være gode uansett årstid - strukturelle elementer av høy kvalitet vil sikre sikker bruk også i snødekte områder. Bruken av sandwichpaneler vil gi større isolasjon og lavere temperaturtap om vinteren.

 Helårstelt til en rideskole

360-graders utsikt

Virtuell omvisning

Vi inviterer deg til en virtuell tur rundt i en av telthallene våre. Se hallen vår ikke bare utenfra, men også bli kjent med interiøret. Ved å gå inn i sportssalen i stål vi designet, kan du se hvorfor denne typen fasiliteter er så populære.

Tilgjengelige
beleggstyper
PVC Hestehaller

PVC er et lett og holdbart materiale som garanterer effektiv beskyttelse mot regn og vind. Materialets spesielle struktur lar lyset inne i hallen, slik at du ikke trenger å belyse den under trening før skumring.

Tilgjengelige
beleggstyper
Hestehaller dekket med trapesformet ark

Arkbelegget er preget av stivhet og styrke. Et solid trapesformet ark med passende tykkelse gir tilstrekkelig beskyttelse mot skiftende værforhold.

Tilgjengelige
beleggstyper
Hestehaller dekket med sandwichpaneler

Sandwichpaneler gir utmerket varmeisolering, og det er derfor de vil være nyttige ved konstruksjon av ridehaller for helårsbruk. Platebelegget tilfredsstiller også alle krav til brannsikring

Tilgjengelige
konstruksjonstyper
Hestehaller - aluminiumskonstruksjon

Den lette konstruksjonen av aluminiumsprofiler muliggjør rask implementering av både produksjon og montering av hestehallen. Multifunksjonsmaskiner - individuell utforming og design avhengig av funksjon. Den kan brukes til arrangementer, på messer, som et lager, til sportsbegivenheter, og industrielle løsninger.

Tilgjengelige
konstruksjonstyper
Hestehaller - stålkonstruksjon

En solid løsning basert på fagverksrammer laget av lukkede stålprofiler gir større motstand mot snølaster.

Tilgjengelige
konstruksjonstyper
Hestehaller - Stålkonstruksjon tåler en snølast på 120 kg/m2

Perfekt for områder med fare for kraftig snøfall. Den består fagverksrammer laget av lukkede stålprofiler. Anbefales for bygging av lager og industrielle og andre haller.

Den tryggeste hallene på markedet

Du vil være i godt selskap med oss

Valgte kunder

Send forespørsel

Administratoren av dataene dine er PROTAN ELMARK
KLIKK og lær mer om å beskytte dataene dine.
Samtykke til behandling av personopplysninger
Samtykke til kontakt i elektronisk form (e-post)

Ring oss

+48 61 813 45 23

Eller direkte med salgsavdelingen

På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler (cookies) til statistiske, analytiske og markedsføringsmessige formål.
Du kan spesifisere vilkårene for lagring eller adgang cookies i nettleseren din. Mere